Nederlands (Nederland) English (United Kingdom)
Nederlands (Nederland) English (United Kingdom)
  • darkblurbg

ZZP boekhouder voor €2 per dag

Heb je jouw ZZP boekhouding goed geregeld? Of ben je klaar met de administratieve rompslomp en wil je meer tijd overhouden voor alle leuke aspecten van je ZZP werk? Kies dan voor BamBoek als jouw ZZP boekhouder. Voor maar €2 per dag nemen wij jouw administratie over. Met de ALL-IN Boekhoudservice maak je gebruik van al onze ervaring en zijn de zorgen over je ZZP boekhouding verleden tijd.

Dé boekhouder voor ZZP'ers

Voor jou geen administratieve zorgen meer. Met ons als jouw persoonlijke ZZP boekhouder weet je dat alles goed geregeld is. Het enige wat wij van jou vragen, zijn je administratieve gegevens. En dat je het ons laat weten op het moment dat er iets verandert in je bedrijf.

Wij maken gebruik van slimme software om de gegevens te verwerken. Wij besparen jou veel tijd, die kun jij weer in je eigen bedrijf investeren. Als jouw persoonlijke ZZP boekhouder krijgen wij namelijk veel energie van onze klantrelaties. Wij voeren graag inspirerende gesprekken en staan altijd voor je klaar.

Wij maken jouw ZZP boekhouding inzichtelijk

Allereerst ben je voor die twee euro per dag verlost van je administratieve verplichtingen als ZZP’er. Wanneer wij de boekhouding van je overnemen, maken wij het overzichtelijk én inzichtelijk. Wij zorgen ervoor dat alles onder de streep klopt. Ook regelen wij je inkomstenbelasting aangifte, BTW aangifte én stellen we jaarlijks een balans en winst- en verliesrekening op.

Kies voor BamBoek

Dus ben je op zoek naar een persoonlijke boekhouder voor ZZP'ers die je alle financiële zorgen uit handen neemt en waarmee je ook nog eens goede gesprekken kunt voeren onder het genot van een goede kop koffie? Ga dan voor de ALL-IN Boekhoudservice van BamBoek! En wil je nog een beetje extra ontlast worden? Voor €1 per dag extra verwerken wij ook je zakelijke bankrekening. Zo weet je zeker dat je nooit meer een bonnetje mist. Zo helpen wij jou door (nog meer) belasting te besparen. Met BamBoek weet je dat jouw zaken in goede handen zijn.