Nederlands (Nederland) English (United Kingdom)
Nederlands (Nederland) English (United Kingdom)
  • darkblurbg

Werken bij BamBoek

BamBoek is 1 van de snelst groeiende administratiekantoren van dit moment. Wij breiden het team uit!

Bij ons werken echte teamspelers. Samen werken we hard en houden we elkaar altijd scherp. Kwaliteit, en dus de klant, staat boven alles. Maken wij dan nooit lol? Integendeel! Dat is onderdeel van de "BamBoek factor". Van diepzinnige gesprekken tot flauwe grappen, 's ochtends al direct bij de standup, tijdens onze dagelijkse lunchwandelingen of bij de teamuitjes!

Ben jij gedreven en ambitieus? En wil je samenwerken in een inspirerende omgeving met Champions League spelers? Bekijk hieronder de vacatures. Laat ons weten waarom jij de beste aanvulling bent op ons team. Wij komen graag met je in contact!

 

 

De vrijheid om jezelf te ontwikkelen

Bij BamBoek geloven we dat je moet doen waar je van houdt. Wat is jouw expertise? Wanneer presteer jij optimaal? Werken bij BamBoek betekent niet alleen vakinhoudelijke ontwikkeling. Samen maken we een concreet plan waarbij 1 vraag centraal staat: hoe zorgen we er samen voor dat we beiden groeien?

De vraag is niet óf je cursussen, opleidingen of trainingen wil volgen. De vraag is welke? 

 

Ervaren Persoonlijke Boekhouder (teamleider en klantadviseur)

Ervaren Persoonlijke Boekhouder (teamleider en klantadviseur)

Ben jij een sociale, ervaren boekhouder en een expert in omzet- en inkomstenbelasting? Kun jij met jouw belastingkennis klanten adviseren, zodat zij belastinggeld besparen? En krijg jij energie van een team met Beginnend Persoonlijke Boekhouders aansturen en opleiden? Dan is dit de vacature die jij zoekt!